Acţionarii i-au trimis pe jucători la bănci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţionarii i-au trimis pe jucători la bănci
Acţionarii i-au trimis pe jucători la bănci

Şefii lui Dinamo nu au mai suportat cererile fotbaliştilor de a-şi primi banii şi i-au sfătuit pe elevii lui Bonetti să solicite credite bancare.Vremurile în care conducătorii dinamovişti aruncau cu banii şi primeau în schimb rezultate mediocre din partea jucătorilor au apus.

Mai nou, Borcea şi Badea premiază doar performanţa, în timp ce succesele interemediare sunt răsplătite cu o strângere de mână.

Conducătorii roş-albilor au impus un nou sistem la echipă. Nu se mai oferă bonusuri pentru victoriile din campionat, ci există doar prime de obiectiv, cum ar fi adjudecarea titlului sau a Cupei României.

La fel se întâmplă şi în cupele europene, unde şefii recompensează doar accederea în grupele Ligii Europa, calificarea în primăvara europeană, dar şi alte rezultate notabile. Jucătorii nu au agreat deloc aceste decizii, mai ales că ei au probleme şi în privinţa achitării ratelor din contract.

De multe ori, acestea au fost achitate chiar şi cu o zi înainte ca jucătorii să poată depune memorii la LPF prin care să ceară a deveni liber de orice angajament.

În consecinţă, elevii lui Bonetti au cerut ca măcar să fie plătiţi la timp indiferent de rezultate, şi chiar să încaseze bonusuri de victorie.

Răspunsul şefilor i-a lăsat mască pe fotbalişti. Acţionarii i-au trimis pe jucători la bănci, pentru a solicita credite, dacă sunt în „pană” de lichidităţi. „Câinii” au înghiţit în sec, au înţeles că e criză financiară, iar unii dintre ei, cum ar fi Zicu şi Tamaş, au acceptat chiar micşorarea salariului.

Rednic a tras de Borcea să rămână „rezervă“

Fostul antrenor al lui Dinamo a încheiat marţi seară socotelile cu roş-albii. Mircea Rednic s-a întâlnit cu Cristi Borcea şi şi-a reziliat contractul, deşi şeful „câinilor” a tras de tehnicianul de 47 de ani să se răzgândească şi să rămână o „rezervă” pentru Bonetti. 

Rednic ar fi trebuit să primească de la Borcea 40.000 de euro drept restanţe financiare, însă a încasat cu 10.000 de euro mai puţin.

Molinero s-a întâlnit cu Contra

Spaniolul transferat de Dinamo în această vară nu l-a uitat pe omul care l-a propus şi i-a făcut o imagine bună în „Ştefan cel Mare”. Franciso Molinero a mers ieri special la Aeroportul Otopeni pentru a se întâlni cu Cosmin Contra, care a făcut escală de la Timişoara spre Spania.

„Ai grijă cum joci la Dinamo, lumea îşi pierde repede răbdarea dacă nu sunt rezultate, dar dacă îţi vezi de treaba ta, totul va fi OK”, a fost sfatul lui „Guriţă” pentru Molinero.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite