Alarmă la Madrid! Accidentarea lui Ronaldo este mult mai gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alarmă la Madrid! Accidentarea lui Ronaldo este mult mai gravă
Alarmă la Madrid! Accidentarea lui Ronaldo este mult mai gravă

Jucătorul de 94 de milioane de euro nu se reface după accidentarea la gleznă și va pierde derby-ul cu Atletico Madrid și returul din Cupa Regelui cu Alcorcon.

Accidentarea la gleznă a fotbalistului Cristiano Ronaldo dă bătăi de cap conducerii clubului și băncii tehnice de la Real Madrid. Conform ediției on-line a ziarului ”Marca”, raportul medicilor arată că accidentarea fotbalistului portughez este mult mai gravă și acesta va trebui să mai stea pe tușă cel puțin câteva săptămâni.

În aceste condiții, el va rata cu siguranță derby-ul madrilen de sâmbătă, Atletico Madrid – Real Madrid și returul cu Alcorcon, din Cupa Regelui, programat pentru marțea viitoare.

Madrilenii sunt disperați. Jucătorul care i-a costat în vară 94 de milioane de euro s-a accidentat la 30 septembrie, în meciul cu Olimpique Marseille. Glezna nu s-a refăcut complet și portughezul s-a reaccidentat la 10 octombrie în meciul Portugalia – Ungaria. De atunci, el a pierdut multe partide importante pentru gruparea madrilenă. În plus, se apropie marele derby cu FC Barcelona, de pe 29 noiembrie, în care Real vrea să aibă efectivul complet.

Vezi pe adevarul.es unde-l va trimite conducerea Realului pe fotbalistul lusitan




Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite