Accidentare teribilă a lui Gregory Coupet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul lui PSG a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu în timpul partidei cu echipa lui Daniel Niculae, Auxerre, încercând să evite un corner.

Ar putea fi chiar sfârşit de carieră pentru veteranul de 36 de ani din poarta lui PSG. Sâmbătă seară, în timpul meciului de pe teren propriu cu Auxerre, terminat 1-0, acesta s-a accidentat grav, fracturându-şi tibia şi peroneul piciorului stâng, în timp ce încerca să evite un corner.

Deşi au reuşit să stopeze seria de şapte victorii consecutive a echipei lui Daniel Niculae, succesul parizienilor a fost umbrit de accidentarea lui Coupet, care îl va indisponibiliza pe septuplul campion al Franţei cu Lyon pentru foarte mult timp. Primul verdict: Coupet va lipsi cel puţin trei luni, însă nu este exclus să abandoneze cariera după această accidentare.

Nico, ocazie mare la 0-0

Daniel Niculae a fost din nou titular în atacul lui Auxerre şi a fost înlocuit de antrenorul Jean Fernandez în minutul 76 al partidei de pe „Parc des Princes". Internaţionalul român a semnat cea mai mare ratare a oaspeţilor, şutând pe lângă poartă, singur cu Gregory Coupet, în minutul şapte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite