Accidentare şocantă a olandezului Huntelaar - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a marcat un gol în amicalul cu Anglia, olandezul Huntelaar s-a prăbuşit inconştient la pământ, cu o bucată de gazon printre dinţi.

Colegul lui Ciprian Marica de la Schalke n-a jucat decât un sfert de oră în amicalul Anglia - Olanda (2-3) de miercuri seară, dar poate fi numit eroul meciului.

În momentul în care a marcat golul de 2-0, Huntelaar s-a lovit „cap în cap" cu fundaşul englez Smalling şi a rămas întins pe gazon. Când s-au apropiat să-l felicite, ceilalţi olandezi au rămas şocaţi: Huntelaar era înţepenit, fără conştiinţă, cu capul puţin ridicat şi cu bucăţi de iarbă în gură, muşcate la impactul cu solul.

După ce a fost pus pe picioare de medici, golgheterul „Portocalei Mecanice" a părăsit terenul cu faţa plină de sânge şi extrem de nervos. De altfel, Huntelaar n-a mai putut continua meciul de pe Wembley, fiind dus la un spital din Londra pentru investigaţii suplimentare. Din fericire, acestea n-au arătat nicio problemă serioasă, viitorul nostru adversar în preliminariile CM 2014 alegându-se numai cu o sperietură pe cinste.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite