VIDEO Accidentare horror

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegii lui Ramsey de la Arsenal şi-au pus mâinile în cap când au văzut piciorul colegului lor
Colegii lui Ramsey de la Arsenal şi-au pus mâinile în cap când au văzut piciorul colegului lor

Fractura groaznică suferită de Ramsey de la Arsenal în meciul cu Stoke (3-1) a adus aminte de accidentarea similară a lui Eduardo, petrecută în urmă cu exact doi ani. „Grădiniţa“ lui Arsenal a suferit o teribilă lovitură sâmbătă seară, galezul de 19 ani Aaron Ramsey riscând să-şi încheie prematur cariera fotbalistică.

Februarie, cea mai scurtă lună a anului, pare a fi blestemată pentru „tunarii" londonezi. În urmă cu doi ani şi cinci zile, la 23 februarie 2008, croatul Eduardo a suferit o accidentare oribilă, rămânând „cu piciorul în mână".

Recuperarea jucătorului a durat aproape 11 luni, iar fanii lui Arsenal au crezut că astfel de ghinioane nu vor mai apărea curând în curtea echipei engleze. 27 februarie 2010 va fi însă o altă dată scrisă cu negru în istoria recentă a clubului. Un alt meci în deplasare, la Stoke, şi o altă fază după care jucătorii celor două echipe şi-au pus mâinile în cap.

A avut nevoie de mască de oxigen

În vârstă de 19 ani, Aaron Ramsey este unul dintre produsele „grădiniţei de fotbalişti" creată de Arsene Wenger. Tânărul internaţional galez are de depăşit acum cel mai important moment din scurta sa carieră, pusă în pericol de o fractură la piciorul drept. Momentul în care Ramsey „s-a rupt" a venit pe neaşteptate, dintr-o fază confuză.

Astfel, încercând să ajungă o minge, mijlocaşul lui Arsenal a intrat în contact cu Ryan Shawcross, intrarea fundaşului lui Stoke având însă o intensitate neadecvată. Pentru Ramsey începuse calvarul. Când şi-a văzut piciorul care se ţinea doar în jambiere, galezul şi-a pierdut cunoştinţa şi a avut nevoie de mască de oxigen pentru a fi scos de pe teren. Efectele faultului au fost atât de dure, încât postul de televiziune care transmitea meciul a decis să nu difuzeze reluări.

„E inacceptabil, am fost vânaţi. Refuz să cred că e doar o coincidenţă", a spus, furios, Arsene Wenger, amintindu-şi de accidentările similare suferite în trecut de Eduardo şi Diaby.

„Criminalul“ , în lacrimi

Faza din minutul 69 al meciului de la Stoke s-a încheiat cu eliminarea lui Ryan Shawcross. Marcat şi el de gravitatea incidentului, jucătorul gazdelor a părăsit terenul în lacrimi, dar supărarea avea să-i fie atenuată peste câteva ore, atunci când a primit vestea convocării în premieră la naţionala Angliei, care miercuri va juca un amical cu Egipt.

,
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite