FOTBAL: Terry: "Abramovici le dă sfaturi tactice jucătorilor de la Chelsea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Terry: "Abramovici le dă sfaturi tactice jucătorilor de la Chelsea"
FOTBAL: Terry: "Abramovici le dă sfaturi tactice jucătorilor de la Chelsea"

Căpitanul lui Chelsea, John Terry, a spus că patronul clubului, Roman Abramovici, se implică destul de mult în tactica formaţiei londoneze, informează Sky Sports.

Jucătorul lui Chelsea a declarat că relaţia lui Abramovici cu fotbaliştii s-a schimbat în ultimii ani, iar acum vorbeşte mai des cu ei şi chiar le dă sfaturi tactice.

"Este ciudat că eu, Frank Lampard sau Didier Drogba nu comunicam înainte cu el. Domnul Abramovici este un om de afaceri care are succes şi ia deciziile finale, îi place să-şi exprime părerea despre jucători. Noi suntem cei care trăim fobalul, iar sfaturile lui pot aduce o mică îmbunătăţire pe teren. Vrea să ştie şi care este reacţia jucătorilor, ce funcţionează şi ce nu", a spus John Terry.

"Atunci când cineva vine la tine şi vrea să ştie de ce nu am jucat bine şi de ce nu am marcat două sau trei goluri, trebuie să stai de vorbă cu el. Este minunat că înţelege fotbalul. Urmăreşte foarte multe meciuri şi a investit foarte mult în fotbal. Vrea să ştie cum ne putem îmbunătăţi jocul. Mi se pare excelent că puteam avea o aşa relaţie cu el", a mai spus Terry despre miliardarul rus Roman Abramovici.

Oficialii lui Chelsea au recunoscut de mai multe ori că omul de afaceri rus se implică la echipă şi el a fost cel care a decis să-l demită pe Scolari de la club, fiind nemulţumit de rezultate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite