FOTBAL: Becali: "Abonamentele de la peluze sunt anulate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Becali: "Abonamentele de la peluze sunt anulate"
FOTBAL: Becali: "Abonamentele de la peluze sunt anulate"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat, astăzi, că va anula toate abonamentele emise la începutul sezonului la peluze din cauza ultraşilor, iar pe viitor va scoate la vânzare abonamente care vor costa un leu şi vor putea fi achiziţionate doar de fanii care nu se află în baza de date a clubului.

"Abonamentele la peluzele sud şi nord sunt nule din momentul ăsta, să vină să îşi ia banii înapoi. În ultima lună, noi i-am filmat şi studiat pe casete pe aceşti oameni, am reuşit identificăm aproape 1.000 din 7.000. Într-o lună vom vinde abonamente la un leu. Cei de la tribune nu au nicio problemă, vor veni cu abonamentele lor, le vom da jumătate din banii plătiţi înapoi. Oricum, nu vor mai putea cumpăra bilete şi nici să intre pe stadion decât cu bilet şi buletin, altfel nu au nicio şansă", a spus Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

Finanţatorul grupării din Ghencea susţine că fanii care îl contestă vor fi interzişi pe stadion, deoarece fac contramanifestaţie: "Am luat măsuri legale, nu dictatoriale. În Legea 60 se precizează că e interzisă participarea la o contramnifestaţie, la o adunare publică. Cei care înjură pe stadion fac o contramanifestaţie. Cei pe care i-am identificat vor fi interzişi pe stadion pentru că fac contramanifestaţie. Vrem să formăm o masă de suporteri serioşi ai Stelei, care vor primi abonamente pe un leu".

Acesta afirmă însă că va mai emite bilete la peluze numai dacă fanii vor înfiinţa o Ligă, care să răspundă de faptele lor. "Le mai las o şansă pentru că îmi place să fie animat stadion. Îmi place fanatismul lor pentru că dă o culoare mai frumoasă fotbalului, dar dacă se duce la extrem, niciodată nu voi fi de acord. Am înţeles că vor să facă nu ştiu ce ligă, nu AISS, pentru că acolo sunt nişte oameni plătiţi. Acea Ligă va primi bilete la peluză şi va răspunde pentru ce fac oamenii acolo. Dacă nu se va înfiinţa, atunci nu vom da niciun bilet".

În altă ordine de idei, Becali a precizat că nu va oferi niciun bilet Rapidului pentru derby-ul din Ghencea, care se va disputa cu porţile închise, deşi giuleştenii au solicitat acest lucru Ligii Profesioniste de Fotbal. "Dacă e să o luăm logic, Rapid are dreptate. Dar atât timp cât la meciurile lor, în loc să-şi încurajeze echipa, ei îi înjură pe Becali şi Rădoi, să stea liniştiţi că nu le dau nimic. Dacă mă mai înjură vreodată, nu le mai dau în veci bilete. S-a terminat cu huliganismul în Ghencea".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite