A vrut să-l transfere pe Messi, dar s-a ales cu o suspendare de şase luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi, un fotbalist care se confundă cu FC Barcelona
Lionel Messi, un fotbalist care se confundă cu FC Barcelona

Aviz amatorilor! Preşedintele francezilor de FC Borne a înaintat o ofertă de transfer pe numele lui Lionel Messi către federaţie. Oficialii forului din „hexagon” n-au gustat însă deloc gluma.

Cedric Enjolras, preşedintele celor de la FC Borne, o echipă de liga a zecea din cătunul omonim cu 400 de locuitori, a vrut să dea lovitura pe piaţa transferurilor. S-a sfătuit cu amicii săi la cârciuma din localitate, după care a trimis către FFF o cerere de transfer pe numele lui Lionel Messi. Nu, nu este nicio greşeală, la el s-a referit!

„Pentru a depune cererei de transfer între echipele mici, e nevoie de completarea unui formular pe internet”, a declarat Enjolras pentru The Guardian. „M-am decis şi eu să înaintez o ofertă, aşa că am scris numele Lionel Messi, data lui de naştere şi clubul de care aparţine în sistem. Apoi, liga a trimis mai departe cererea la federaţie”, a continuat preşedintele lui FC Borne.

A urmat reacţia federală: „Au fost şocaţi şi au refuzat s-o trimită mai departe omologilor lor din Spania. Eu am fost suspendat şase luni. A fost doar o glumă, să mai râdem între prieteni”.

Cum se poate vedea, FFF-ul n-a gustat deloc gluma. „Un astfel de comportament este inacceptabil",  a declarat Yves Begon din partea biroului de înregistrarea a transferurilor. „Poate fi vorba de o glumă, dar noi suntem aici să judecăm faptele”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite