A revenit Torres!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Torres (stânga) a jucat doar 15 minute cu Manchester City
Fernando Torres (stânga) a jucat doar 15 minute cu Manchester City

Spaniolul a jucat, ieri, la Manchester şi e apt să evolueze şi cu Unirea. Liverpool şi-a dominat adversarul de ieri, dar nu a obţinut decât un punct după o remiză albă.

Manchester City a preferat să stea „la cutie" în meciul cu „cormoranii". Având un punct în plus faţă de Liverpool şi aflaţi pe locul patru în clasament înaintea partidei, „Cetăţenii" au încercat, în primul rând, să nu piardă. Aşa că Mancini a copiat strategia Urziceniului şi a pus toţi banii pe cartea contraatacului, dar mai ales pe disciplina tactică.

A reintrat şi Benayoun

La rândul său, nevoit să improvizeze din cauza indisponibilităţilor, Benitez a forţat cu Babel în banda stângă a unei linii de patru mijlocaşi şi l-a urcat pe Gerrard în atac alături de Kuyt.

Ulterior, pentru a da clarviziune liniei de mijloc, Benitez l-a aruncat în luptă şi pe Yossi Benayoun, refăcut după ce şi-a rupt o coastă la 13 ianuarie, în meciul cu Reading.

Israelianul nu a produs nimic notabil, dar revenirea sa reprezintă un pericol în plus pentru poarta lui Arlauskis. Totuşi, cea mai mare ameninţare pentru buturile ialomiţene pe Ghencea o reprezintă Fernando Torres, revenit cu City după o operaţie la genunchi, care l-a ţinut departe de teren o lună.

Spaniolul mai are însă nevoie de timp pentru a-şi intra în mână, singura realizare a meciului de aseară fiind un „galben" încasat în ultimul minut.

Liverpool a evoluat cu Manchester City în următoarea formulă: Reina - Carragher, Skrtel, Agger, Insua - Maxi Rodriguez (Benayoun 63), Mascherano, Lucas, Babel (Torres 75) - Gerrard, Kuyt (Aquilani 86). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite