A refuzat Dinamo pentru Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contra nu mai are motive de bucurie la Getafe
Contra nu mai are motive de bucurie la Getafe

Contra declină oferta de la Dinamo şi spune că s-ar întoarce în Liga I numai la echipa la care a debutat pentru a fi aproape de familie. La 34 de ani, fostul internaţional vrea să pună capăt aventurii în Europa şi să-şi încheie cariera în România.

Cum la Getafe şi-a pierdut de mult locul de titular, din iarnă fundaşul îşi doreşte să evolueze pe „Dan Păltinişanu". „De când echipa a fost preluată de Michel, am evoluat foarte puţin şi tocmai de aceea vreau să am o discuţie în aceste zile cu oficialii clubului pentru a lămuri situaţia. Am contract cu spaniolii până în vară, dar nu pot să continui în acest fel, să nu joc deloc".

Se întoarce acasă

Contra e dorit atât de Timişoara, cât şi de Dinamo, însă opţiunea sa e clară. „Dacă vin în ţară, voi juca numai la Timişoara, e singura echipă pentru care m-aş întoarce. Ştiu de dorinţa celor de la Dinamo, Cristi Borcea este prietenul meu, am vorbit des cu el, vrea să vin în «Ştefan cel Mare», dar i-am explicat de ce fac această alegere şi m-a înţeles", a spus Contra pentru „Adevărul".

În iarna lui 2008, cu o seară înainte de meciul Getafe - AEK Atena 3-1, din fosta Cupă UEFA, "Guriţă" a aflat că tatăl său, Vasile, a decedat la numai 55 de ani în urma unei boli necruţătoare. Totuşi, românul a jucat şi chiar a marcat un gol pe care l-a dedicat memoriei părintelui său. De atunci, mama sa e singură, iar Cosmin vrea să revină acum la Timişoara pentru a sta cu ea.

„Vreau să fiu alături de mama. Nu aş putea să fiu în ţară şi să stau în Bucureşti, nu pot să o las singură", a mărturisit Contra.

La Dinamo era sigur titular

Cristi Borcea l-a dorit în repetate rânduri pe Contra la roş-albi, dar acesta a declinat oferta. „Câinii" îi garantaseră locul în primul „11", mai ales că pe banda dreaptă a apărării sunt probleme: Francisco Molinero vrea să se întoarcă în Spania pentru a fi alături de soţia sa, grav bolnavă, iar Scarlatache are o evoluţie oscilantă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite