A mai căzut un francez!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Abou Diaby
Abou Diaby

Alou Diarra, căpitanul Franţei din meciul cu Bosnia, s-a accidentat şi este incert contra României. Accidentările îi dau bătăi de cap lui Laurent Blanc înaintea partidei de sâmbătă cu „tricolorii” lui Răzvan Lucescu.

Ziua şi problema medicală în cantonamentul Franţei de la Clairefontaine. După ce săptămâna a debutat cu forfait-ul lui Bacary Sagna şi cu incertitudinea în ceea ce priveşte starea lui Abou Diaby (foto), ieri a venit rândul lui Alou Diarra să intre pe agenda doctorilor naţionalei din Hexagon.

Mijlocaşul lui Bordeaux s-a „rupt" la gleznă în timpul unui banal antrenament, fiind scos pe braţe în afara terenului şi devenind incert pentru meciul cu România de peste două zile.

Cine poartă banderola?

La fel ca Diaby, Alou Diarra e considerat indispensabil în linia de mijloc imaginată de Laurent Blanc pentru actualele preliminarii. De altfel, la meciul cu Bosnia (2-0) din septembrie, el a fost chiar căpitanul echipei, preluând o banderolă care îşi caută încă stăpănul. Dacă Diarra nu se va reface la timp, atunci probabil că rolul de căpitan împotriva României îi va reveni lui Florent Malouda, jucătorul cu cele mai multe selecţii (59) dintre cei convocaţi.

Just Fontaine şi-a anulat vizita

Jucătorii francezi aveau programată ieri o întâlnire cu fostul mare internaţional Just Fontaine (77 de ani). Din cauza unei probleme de sănătate, deţinătorul recordului pentru cele mai multe goluri marcate la un turneu final de Cupă Mondială (13, în 1958) şi-a anulat vizita în cantonamentul de la Clairefontaine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite