A început să simtă furnicături la picioare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nouă zile de la teribila accidentare la coloană, ieri, au apărut şi primele veşti bune de la Utrecht, unde este internat Mihăiţă Neşu. Mama fotbalistului român, Monica, a dezvăluit pentru Cancan TV că a reuşit să vorbească cu fiul ei la telefon!

„Să nu plângă nimeni pentru mine"

„Marţi s-a petrecut un miracol. Probabil şi de la energia pozitivă care s-a adunat de la susţinerea celor din jur, Mihăiţă a început să vorbească. Nora mea m-a sunat şi mi-a zis că are o surpriză pentru mine. Am auzit apoi: «Ciao, mami!»", a dezvăluit Monica Neşu. Cu puţinele cuvinte pe care a putut să le rostească, Mihai a transmis apoi un mesaj de îmbărbătare apropiaţilor. „Să nu plângă nimeni pentru mine! Toată lumea trebuie să fie optimistă", i-a spus el soţiei Mariei, nelipsită din spital.

Acum, Neşu are nevoie de odihnă, spun doctorii lui Utrecht. „Colegii de-abia aşteaptă să-l viziteze, dar nu e încă posibil. Doar soţia şi tatăl au voie să intre la el", au adăugat aceştia. Un alt semn bun: Mihai a simţit furnicături la picioare, susţin apropiaţii familiei. Veste extraordinară, având în vedere că „Bişonul" a fost amorţit de la gât în jos vreme de opt zile! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite