AUDIO Incredibil: Horia Ivanovici, bănuit că s-ar fi dat drept jucător al Stelei în timpul emisiunii Fanatik!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AUDIO Incredibil: Horia Ivanovici, bănuit că s-ar fi dat drept jucător al Stelei în timpul emisiunii Fanatik!
AUDIO Incredibil: Horia Ivanovici, bănuit că s-ar fi dat drept jucător al Stelei în timpul emisiunii Fanatik!

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii Fanatik de la Digi Sport, este bănuit că s-ar fi dat drept un jucător de la Steaua şi, sub protecţia anonimatului, ar fi declarat ceea ce s-a întâmplat în vestiarul Stelei, la pauza meciului cu Sheriff Tiraspol, din Europa League. Vocea de pe înregistrarea care a fost difuzată la emisiunea de duminică seară de la Digi Sport era distorsionată însă astăzi pe Blog de fotbal, un cititor ar fi eli

Ivanovici a negat acest lucru şi nu a dorit să comenteze mai mult afirmaţiile. Teodor Avramescu, directorul departamentului sport de la Digi Sport, a declarat pentru Adevarul.ro: "E greu de crezut şi de demonstrat, că este vocea lui Horia Ivanovici. Chiar dacă, sa zicem, ar fi aşa, nu cred că am lua o măsură. Suntem o televiziune comercială. Emisiunea este una de succes iar publicul asta cere. Sunt o grămadă de alte emisiuni care fac rating pe chestiuni care nu sunt intotdeauna reale."

Prima parte a înregistrării presupusului jucător de la Steaua, sub protecţia anonimatului




A doua parte a înregistrării presupusului jucător de la Steaua, sub protecţia anonimatului



Înregistrarea audio prelucrată de un blogger şi publicată pe Trilulilu.ro



Cristiano Bergodi, fostul antrenor al Stelei a confirmat cele spuse în timpul emisiunii de presupusul jucător al Stelei.

Mai citeşte:
"Marca" şi "As" scriu din nou despre "balamucul" de la Steaua
"Tremuram din cauza lui Gigi!"




Fragment din înregistrarea difuzată la Fanatik Show:

„Totul a început înainte de meci, la şedinţa tehnică. Prima dată s-a luat de mine spunând că am fost praf la meciul cu

image

Gaz Metan şi m-a ameninţat că mă trimite la echipa a doua. Apoi, de Tătăruşanu, care a lăsat capul în jos de ruşine.  Era penibil, pentru că Tătăruşanu e mai înalt decât domnul Becali. (…) În pauză, Bergodi era cu spatele, iar uşa s-a izbit. Mister s-a întors şi l-a întrebat ce caută acolo. Domnul Becali s-a enervat tare, nu l-am mai văzut în viaţa mea aşa nervos. A început să-i zică lui Bergodi: «Eu dau bani la echipa asta şi am voie să vorbesc! Poate vreau să-i mobilizez!».



Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii Fanatik, a comentat la televiziunea Sport.ro: "Vocea din a doua înregistrare seamănă cu a mea, dar totul este o făcătură. Ştiu de la un prieten care se pricepe că se poate pune chiar şi vocea lui Ceauşescu peste absolut orice înregistrare."

Reacţia specialistului:

Ionuţ Grigore, angajat al companiei Factor, unul dintre cei mai buni experţi în prelucrare digitală de voce din România, ne-a precizat: "Fără îndoială, vocea nedistorsionată seamănă izbitor cu a domnului Ivanovici. Softurile pot modifica orice, dar nu pot imita timbrul original al vocii. Sunt două posibilităţi: fie domnul Ivanovici a citit acel text iar cineva din anturajul dânsului l-a pus pe web, fie altcineva îi poate imita vocea şi a vrut să îi facă o farsă. În niciun caz, nimeni din lumea asta nu poate reconstitui o voce după ce ea a fost deja distorsionată."

Reacţia şefilor de la Steaua:

Valeriu Argăseală şi Gigi Becali au reacţionat după ce au ascultat ambele înregistrări. Cei doi au confirmat că îl vor da în judecată pe Horia Ivanovici. Citiţi aici ce au spus oficialii Stelei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite