Bogdan Lobonţ a fost împrumutat la AS Roma!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Bogdan Lobonţ va juca un sezon la AS Roma, sub formă de împrumut. Deşi este accidentat, portarul, care în ultimele două sezoane a apărat buturile lui Dinamo, a fost dorit de echipa italiană care ocupă în acest moment ultimul loc în clasamentul din Serie A. 

Mai citeşte:

Impresarul Victor Becali a confirmat tranzacţia: "Lobonţ a fost împrumutat de Dinamo pentru un an la AS Roma, care va avea opţiune de achiziţionare a jucătorului. Lobonţ face acum vizita medicală, după care va semna contractul", a spus Becali.

Goalkeeperul în vârstă de 31 de ani s-a accidentat în luna aprilie a acestui an la genunchi şi s-a operat, iar recuperarea a făcut-o chiar la Roma, în cantonamentul grupării pregătite de Luciano Spalleti.

Internaţionalul român va juca din nou în Serie A, după ce în sezonul 2005-2006 a activat la echipa AC Fiorentina.

Rivalii lui Lobonţ de la AS Roma

La gruparea capitolină, Bogdan va găsi trei portari, toţi brazilieni: Doni, Artur şi Julio Sergio.

image

Doniéber Alexander Marangon (foto) - 29 de ani, 1.94 m 

Joacă din postura de titular pentru AS Roma din 2005. A strâns 125 de meciuri în campionat sub culorile romane. În naţionala Braziliei a evoluat de 11 ori. El se află în perioada de recuperare după o operaţie la genunchi, suferită în luna mai.

Artur Guilherme Moraes Gusmão - 28 de ani, 1.92 m

La Roma joacă din 2008. Este mai mult rezervă şi în două sezoane a adunat 12 meciuri în campionat. A debutat în tricoul roman la înfrângerea, scor 1-3, din amicalul împotriva Stelei din vara anului trecut.

Júlio Sérgio Bertagnoli - 30 de ani, 1.87 m

La Roma este legitimat din 2006. Este a treia opţiune pe postul de portar. De abia anul acesta a bifat prima prezenţă pentru "giallorossi" în înfrângerea, scor 1-3, contra celor de la Juventus din etapa trecută.

Lobonţ (31 de ani, 1,85 m) va fi coleg şi cu românul Adrian Piţ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite