Berlusconi: "Pirlo rămâne la AC Milan"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Berlusconi: "Pirlo rămâne la AC Milan"
Berlusconi: "Pirlo rămâne la AC Milan"

Patronul lui AC Milan, Silvio Berlusconi, a afirmat miercuri, după întâlnirea cu Adriano Galliani şi Leonardo, că formaţia nu-l va vinde pe Pirlo şi în acest moment caută să transfere un atacant.

"Andrea Pirlo rămâne cu noi şi îşi va încheia cariera la Milan. El a fost dorit de Chelsea, care oferea bani mulţi. Am discutat şi cu jucătorul şi am decis alături de Leonardo să-l păstrăm", a spus Silvio Berlusconi.

Preşedintele clubului l-a lăudat pe antrenorul echipei: "Suntem fericiţi cu Leonardo. Galliani o să aibă la dispoziţie bani pentru transferuri, deoarece avem nevoie de un atacant foarte valoros. Am identificaţi unii jucători preferaţi de antrenor. Milan are o ofensivă bună, dar ne mai trebuie un atacanţi, deoarece sezonul va fi foarte aglomerat", a adăugat preşedintele lui Milan, care a dat ca exemplu de atacanţi pe Luis Fabiano şi Huntelaar.

Berlusconi a criticat gruparea spaniolă Real Madrid, care în această vară a cheltuit peste 250 de milioane de euro pe transferuri. "Sumele cheltuite de club sunt absurde, reprezintă un sacrilegiu în aceste momente de criză", a spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite