FOTBAL: Gattuso: " Cel mai bun transfer al lui AC Milan? Păstrarea lui Pirlo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gattuso: " Cel mai bun transfer al lui AC Milan? Păstrarea lui Pirlo!"
FOTBAL: Gattuso: " Cel mai bun transfer al lui AC Milan? Păstrarea lui Pirlo!"

Vicecăpitanul lui AC Milan, Gennaro Gattuso, a declarat că nu se aştepta ca Andrea Pirlo să mai rămână la echipă în urma ofertelor pe care mijlocaşul le-a avut de la Chesea şi a admis că acesta nu putea fi înlocuit de niciun alt jucător

"Pe lângă achiziţionarea lui Huntelaar, cred că şi mai importantă este vestea că Pirlo va rămâne în continuare la club. Pentru noi, Andrea este un fotbalist fundamental. Mărturisesc sincer că nu mai credeam că îmi va fi coechipier şi în sezonul viitor. În termeni fotbalistici, Andrea îmi este ca un frate, mai mult, cred că este unic în rolul său în cadrul colectivului. Din fericire, a rămas la noi. Nu vedeam pe cineva care ar fi fost în stare să îi preia sarcinile", a spus Gattuso.

Internaţionalul italian în vârstă de 31 de ani a vorbit apoi şi despre cedarea fostului său coleg, Ricardo Kaka, la Real Madrid: "Sunt sigur că a fost vânzarea care a avut cea mai mare magnitudine în istoria clubului, însă nu este adevărat că preşedintele Berlusconi nu mai iubeşte clubul. Oamenii trebuie să ştie adevărul. Există unele calcule economice de care a trebuit să se ţină cont. Pentru noi, jucătorii, absenţa lui Ricky este dureroasă. De multe ori când echipa juca slab, noi, ceilaţi, ne gândeam că cel care trebuie să ne scoată din impas este Kaka. Şi aşa s-a şi întâmplat de multe ori".

Referitor la starea sa de sănătate, Gattuso, care în sezonul trecut a fost indisponibil timp de şase luni din cauza unei accidentări la genunchi, a precizat că, acum, condiţia sa fizică este una bună, fiind bucuros de faptul că are consistenţă la antrenamente.

AC Milan s-a despărţit în această vară de cel mai important jucător al ei din ultimele sezoane, Ricardo Kaka, cedat la Real Madrid contra sumei de 64 de milioane de euro. Odată cu plecarea tehnicianului Carlo Ancelotti la Chelsea, gruparea britanică i-a ofertat în mai multe rânduri pe foştii elevi ai antrenorului italian, Andrea Pirlo şi Alexandre Pato.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite