FOTBAL: AC Milan a renunţat la transferul lui Cissokho

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a declarat, joi, că formaţia din Milano nu mai este dispusă să achite suma de 15 milioane de euro pe care o solicită conducerea lui FC Porto în schimbul serviciilor fundaşului francez Aly Cissokho

"Din păcate, pretenţiile financiare ale lui Porto sunt exagerate şi ne vedem nevoiţi să renunţăm la transferul lui Aly Cissokho", a spus Galliani.

AC Milan a anunţat luni că a ajuns la un acord cu gruparea portugheză în ceea ce priveşte trecerea apărătorului în vârstă de 21 de ani la echipa patronată de Silvio Berlusoni, pentru suma de 15 milioane de euro.

Cu toate acestea, miercuri, în urma tradiţionalei vizite medicale pe care a efecutat-o Cissokho, staff-ul medical al grupării rossonere a descoperit că fotbalistul de origine senegaleză se confruntă cu o infecţie la dantură, care ar putea avea repercusiuni asupra musculaturii şi a osaturii acestuia.

După ce publicaţiile sportive din Pensinsulă au scris miercuri că tranzacţia este în pericol să nu se mai realizeze, Cissokho a declarat că a efectutat un al doilea control medical mai detaliat, dar că, în opinia sa, "nu există nimic care să împiedice transeferul la AC Milan".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite