FOTBAL: Italia - Andrea Pirlo şi Alexandre Pato nu pleacă de la AC Milan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al lui AC Milan, Leonardo, a declarat, joi, că mijlocaşul italian Andrea Pirlo şi atacantul brazilian Alexandre Pato nu vor fi cedaţi de gruparea rossoneră în perioada estivală, chiar dacă cei doi sunt curtaţi de echipa antrenată de Carlo Ancelotti, Chelsea Londra, informează Reuters.

"Ambii jucători vor râmâne la Milan. Atât Pirlo, cât şi Pato sunt jucători de bază pentru echipă şi nu suntem dispuşi să ne despărţim de ei", a spus tehnicianul brazilian în vârstă de 39 de ani.

De asemenea, şi vicepreşedintele formaţiei de pe San Siro, Adriano Galliani, a reiterat că cei doi fotbalişti curtaţi în ultima vreme de Chelsea nu vor pleca de la AC Milan: "În proporţie de 99.9 %, toate numele importante vor rămâne aici. Pato este cel mai bun atacant din lume la vârsta sa şi sub nicio formă nu dorim să-l cedăm la alt club".

Galliani a mai precizat că Andrei Şevcenko şi Philippe Senderos nu vor fi transferaţi definitiv la gruparea rossoneră, după ce în sezonul 2008-2009 au fost împrumutaţi de la Chelsea, respectiv Arsenal.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite