1.000.000 de „mulţumesc“ pentru Mircea Lucescu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La împlinirea vârstei de 65 de ani, Il Luce a primit un mesaj emoţionant din partea fanilor lui Şahtior. Aseară, tehnicianul român a fost sărbătorit de întreaga familie, inclusiv de selecţionerul Răzvan Lucescu.

Mircea Lucescu a împlinit joi frumoasa vârstă de 65 de ani, însă n-a avut timp să se bucure decât după meciul de campionat cu Arsenal Kiev, câştigat vineri seară cu scorul de 3-1. La Doneţk, oficialii clubului i-au făcut cadou un tricou personalizat al „minerilor", cu numărul 65, în timp ce suporterii au fost nevoiţi să se deplaseze la Kiev pentru a-l felicita. Astfel, în timpul meciului cu Arsenal, un banner a atras atenţia: „65 de ani de viaţă. 6 din Shakhtar. 10 trofee. 1.000.000 mulţumesc", era scris într-o limbă română aproximativă.

Fanii ucraineni au făcut un bilanţ al mandatului lui Mircea Lucescu, antrenorul cu care Şahtior a câştigat patru din cele cinci titluri de campioană din istorie. „Anul acesta va fi mai greu!", a spus Il Luce după victoria cu Arsenal, anticipând un duel la vârf cu Dinamo Kiev şi cu echipele din Dnepropetrovsk şi Harkov. Revenit la Doneţk, cel mai titrat antrenor român a dat startul la petrecere, una la care au participat toţi membrii familiei, inclusiv Răzvan, dar şi vreo 20 de prieteni apropiaţi din Italia.

Raţ şi Mazilu, titulari

Meciul dintre Arsenal Kiev şi Şahtior Doneţk i-a adus faţă în faţă pe foştii rapidişti Ionuţ Mazilu şi Răzvan Raţ. Atacantul român a ratat o ocazie la 0-0, în vreme ce Raţ a centrat la faza din care Şahtior a egalat la unu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite