Bătaie la antrenamentul Craiovei. Zoro l-a "altoit" pe Buleică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La antrenamentul de aseară, elevii interimarului George Biţă au rabufnit! Mai întîi, ivorianul Marco Zoro a avut un conflict cu Alin Buleică. Deranjat că tînărul nu se implică mai mult în pregătire, stoperul s-a enervat şi a ţipat la fundaşul dreapta, care nu i-a rămas dator şi i-a răspuns pe un ton ridicat. Iritat, Zoro s-a apropiat de acesta şi i-a dat o palmă peste faţă, conform gsp.ro

A fost nevoie de intervenţia celorlaţi jucători şi a staffului tehnic pentru a-i calma pe cei doi. O jumătate de oră mai tîrziu, cei doi au fost copiaţi de Surugiu şi Wendel, însă aceştia doar s-au certat dur, fără a se lovi. Pentru ca lucrurile să nu degenereze, cei doi antrenori Sandu Tăbîrcă şi George Biţă au decis să încheie şedinţa de pregătire mai devreme.

Alte scandaluri în Bănie
- mai 2011 - Bărboianu s-a plîns că ar fi fost bruscat, înjurat şi ameninţat pe Mititelu într-o benzinărie din Craiova.
- aprilie 2011 - Fostul vicepreşedinte al Universtităţii, Lucian Mitu, s-a plîns că a fost lovit cu piciorul în burtă, în plină stradă, de unul dintre bodyguarzi lui Mititelu.
- martie 2011 - Zoro şi David Lopes s-au certat rău cu fraţii Costea, fiind la un pas să se ia la bătaie, în pauza meciului de la Timişoara (0-4).
- mai 2010 - Nervos după o discuţie cu Adrian Mititelu, Eugen Trică i-a vandalizat maşina patronului. Asta după ce a încercat să-l lovească, dar a fost oprit de bodyguarzi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite