EXCLUSIV. Iancu:”Conflictul cu Vrsici ne-a forţat să-l luăm pe Zicu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Bomba" pe piaţa transferurilor reuşită de Timişoara prin aducerea lui Ianis Zicu de la Dinamo a fost de fapt o soluţie de „avarie". Şi asta pentru ca bănăţenii să nu rămână „descoperiţi" după ce fotbalistul care se anunţa titular, Dare Vrsic, le-a spus şefilor echipei de pe Bega că vrea bani ]n plus, altfel renunţă unilateral la contract şi se lasă de fotbal.

Slovenul, care mai are contract cu Timişoara încă doi ani, a primit în avans toti banii pentru a-şi rezolva unele probleme personale, iar acum a cerut bani în plus, motivând că nu are cu ce să trăiască.

„Noi ne-am gândit la binele lui şi i-am oferit 7000 de euro pe lună, deşi contractul i l-am plătit integral pe cinci ani. Sfătuit prost de impresar, ne-a spus că vrea mai mult decât dublu. Mi s-a părut o nesimţire grosolană aşa că de acum va fi şi clubul nesimţit cu el", a mărturisit preşedintele timişorenilor, Marian Iancu.

Cel mai probabil, Vrsici va fi suspendat de club pentru următorii doi ani, atât cât mai are contract cu „violeţii".
Nemulţumiţi de atitudinea mijlocaşului sloven, oficialii formaţiei lui Petrovici au fost nevoiţi să se orienteze rapid către un alt jucător de acelaşi profil, aşa că l-au achiziţionat de la Dinamo pe Zicu.

„Aducerea lui Ianis Zicu la noi a fost forţată de situaţia coflictuală existentă cu Vrsici", a explicat Iancu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite