Craiova: Mititelu: „Wobay, după ce s-a însurat, nu prea a mai jucat cum ştiam noi că poate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julius Wobay
Julius Wobay

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a dezvăluit motivele pentru care mijlocaşul Julius Wobay a fost lăsat să plece gratis de la Ştiinţa, fiind împrumutat până în vară la Aris Limassol.

Mititelu a invocat problemele familiale ale jucătorului african, însă susţine că acesta i-a promis că se va întoarce cu forţe proaspete la vară şi că va avea un alt randament.

În ultima perioadă parcă se schimbase, după ce s-a însurat nu prea a mai jucat cum ştiam noi că poate. Eu l-am înţeles, l-am lăsat să plece gratis, iar el, la rândul lui, mi-a promis că, în vară, când se va întoarce la noi, va avea un alt randament. Pe asta mizez şi eu“, a declarat Adrian Mititelu la TVS.

„Sunt două motive personale importante care l-au făcut să-mi ceară insistent să-l las să plece: soţia lui a născut, iar el are problema cu clima, nu se poate adapta în sezonul rece. În plus, tatăl lui este foarte bolnav şi trebuie să meargă foarte des la el. Bine, de ce să nu recunosc, avea şi un salariu foarte mare. Aşa că ne-am despărţit temporar“, a adăugat patronul Ştiinţei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite