Mesaj de la Copos către Becali: "Machiavelli, nenorocitule, iar ai dat lovitura, bravo ţie!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a citit, după meciul cu AEK Larnaca, un mesaj primit de la acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, în care acesta îl felicita pentru obţinerea calificării în 16-imile Ligii Europa şi îl numea "Machiaveli".

"Ia uitaţi ce mesaj îmi dă mie Copos acum. Uite ce scrie: «Machiavelli, nenorocitule, iar ai dat lovitura, bravo ţie»", a citit Becali la Sport.ro.

Becali a declarat, marţi, că George Copos i-a trimis un mesaj înainte de meciul cu AEK Larnaca, în care l-a felicitat pentru faptul că la Arena Naţională urmau să asiste 50.000 de persoane la meciul de miercuri. "Copos mi-a spus ca sunt cel mai mare om de marketing din lume, mi-a dat mesaj: «Machiavelli, iar ai umplut stadionul. Esti cel mai tare om de marketing din lume!»", a spus Gigi Becali la DigiSport.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în 16-imile de finală ale Ligii Europa, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), cu formaţia cipriotă AEK Larnaca, în ultima etapă a Grupei J, iar Maccabi Haifa a fost învinsă de Schalke 04, cu scorul de 3-0. Golurile steliştilor au fost marcate de Rusescu '55 din penalti şi Nikolici '70, '85, în timp ce pentru ciprioţi a înscris Gorka Pintado, în minutul 61.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite