Gigi Becali: "Suporterul trebuia băgat în comă, la spital cu el"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a afirmat după meciul Steaua - Petrolul că suporterul care l-a lovit pe Galamaz trebuia să fie bătut de întreaga echipă bucureşteană. Devenind mai realist, finanţatorul stelist a cerut închisoare pentru agresor, potrivit Realitatea.

„N-am văzut aşa ceva în viaţa mea! Suporterul trebuia băgat în comă, la spital cu el! Toată echipa trebuia să îl calce în picioare pe derbedeu. Acel descreierat avea în mână un box, un obiect dur, după cum a fost. Galamaz a fost lovit cu un box, are fractură. Aici e vorba de Poliţie, procurori şi judecători. Judecătorul să dea închisoare, cinci ani de puşcărie, trebuie condamnaţi huliganii. Altfel nu se liniştesc. La închisoare cu ei! Să se respecte legea, doi sau trei ani de închisoare, asta trebuie să se întâmple", a declarat Gigi Becali.

În momentul în care Mihai Costea se pregătea să execute un penalty, în minutul 44 al meciului Petrolul Ploieşti cu Steaua, un spectator a pătruns pe teren şi l-a lovit cu pumnul în cap pe Galamaz, după care l-a şi scuipat.

Lui Ştefan Dragoş Enache, suporterul care l-a lovit pe stelist, i s-a întocmit dosar penal pentru lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite