Viorel Moldovan nu exclude varianta demisiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Moldovan, antrenorul Sportului Studenţesc, nu excludea aseară, după înfrângerea cu 2-4 din Ghencea, cu Steaua, varianta unei demisii

"Sunt şocat şi frapat că sunt mulţi fotbalişti care nu ştiu să interpreteze jocul. Am lucrat toată săptămâna pentru acest joc şi ne-am destabilizat imediat. Nu mă aşteptam să găsesc atâtea carenţe. Sunt jucători care nu sunt receptivi sau poate nu mă pliez eu pe stilul Sportului. Eu am zis că n-am timp de pierdut. Noaptea e un sfetnic bun. Voi analiza până mâine dimineaţă", a spus Moldovan imediat după meci.

"Ne-am prezentat lamentabil. Când vii în Ghencea şi nu eşti pregătit, Steaua nu te iartă. Am început meciul destul de bine, dar parcă ne-am speriat. Nu înţeleg unele greşeli la un asemenea nivel. Se pare că avem anumite limite. Eu le cer anumite lucruri, dar ei nu înţeleg. Limita e limită de multe ori. Fotbalul se joacă cu creierul. Dacă nu îţi pui capul la contribuţie nu faci faţă. Sunt dezamăgit şi îngândurat de ce se întâmplă la echipa mea", a mai spus fostul internațional român.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite