Moldovan: Important că nu am luat gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Viorel Moldovan speră la o calificare în finala Cupei României după victoria din meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

Tehnicianul braşovenilor consideră că cel mai important lucru a fost că echipa sa a reuşit să nu primească gol. "Păcat că noi nu am reuşit să valorificăm toate ocaziile avute mai ales în prima parte a jocului. E important că nu am luat gol, un rezultat care ne dă mari speranţe pentru că adversarul trebuie să marcheze acolo de două ori. Sper ca luni să avem posibilitatea să o luăm de la capăt cu CFR Cluj, o echipă solidă, care va face ca meciul să fie foarte greu", a afirmat Moldovan.

"Aveam mare nevoie de această victorie, în care ne pusesem oricum mari speranţe. Îi felicit pe băieţi, nu mai câştigasem de mult timp, iar cu această victorie ne-a mai crescut şi nouă moralul. Este un rezultat bun, cu care te poţi califica în finală, dar ştim că nu va fi uşor. Vasluiul este o echipă cu potenţial din toate punctele de vedere", a mai spus antrenorul braşovenilor. 

Acesta a trimis câteva "săgeţi" şi în direcţia fluieraşilor. "Nu vreau să comentez arbitajul, dar sunt mute lucruri ciudate care se întâmplă încă de a începutul returului", precizat Moldovan.

El a menţionat că a fost trimis în tribună, deoarece a părăsit spaţiul tehnic: "Am ieşit şi am părăsit spaţiul tehnic, recunosc că am greşit şi eu, la nervi facem şi astfel de greşeli", a încheiat antrenorul celor de la FC Braşov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite