Vasluienii se pregătesc de Ligă în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia antrenată de Viorel Hizo va susţine două stagii de pregătire în această vară, unul la Poiana Braşov, la sfârşitul lui iunie, unde tehnicianul va pune accent pe pregătirea fizică, şi unul în Austria, la începutul lui iulie, axat pe meciuri amicale, informează gsp.ro.

După o lună de vacanţă, lotul formaţiei FC Vaslui se va reuni duminică, 19 iunie, la baza de pregătire din Vaslui. După vizita medicală, ce va fi efectuată la o clinică specializată din Iaşi, FC Vaslui va pleca, pe 21 iunie, în primul stagiu de pregătire, la Poiana Braşov, unde, timp de 10 zile, antrenorul Viorel Hizo îşi va pregăti jucătorii mai ales din punct de vedere fizic.

Echipa moldavă va reveni la Vaslui în 30 iunie, după care, pe 4 iulie, va pleca, pentru două săptămâni, în cel de-al doilea cantonament, cel din Austria. Stagiul de pregătire se va axa în special pe meciuri amicale, programul urmând a fi stabilit de conducerea clubului în funcţie de alte echipe care se vor pregăti în aceeaşi perioadă în Austria.

FC Vaslui va reveni în ţară la 17 iulie, cu o săptămână înainte de debutul noului sezon competiţional.

Formaţia finanţată de Adrian Porumboiu va avea primul meci din tuul trei preliminar al Ligii Campionilor pe 26/27 iulie, manşa a doua urmînd să se dispute pe 2/3 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite