Hizo: ”Nu suntem mulţumiţi. Am făcut aceleaşi greşeli ca în meciul cu Pandurii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo
Viorel Hizo

Antrenorul celor de la FC Vaslui, Viorel Hizo, nu era mulțumit de rezultatul de egalitate, 1-1, obținut pe teren propriu cu Rapid București. El a precizat că lotul avut la dispoziție nu a fost cel mai bun.

"Din păcate nu putem fi mulţumiţi de rezultat, nu am terminat cu victorie aşa cum ne-am dorit, chiar dacă am înscris un gol splendid prin Raul Costin. A fost o fază în minutul 36 care putea schimba cursul jocului, la acea intrare a lui Duarte. Nu ştiu cum a fost apreciată de arbitru, însă schimba cu siguranţă cursul jocului. Din păcate am avut aceleaşi greşeli ca şi în meciul cu Pandurii, golul l-am primit în urma unor greşeli în lanţ, un gol care nu trebuia să vină niciodată", a spus Hizo.

Viorel Hizo a precizat că din cauza accidentărilor din lot nu a putut trimite în teren cei mai buni jucători.

"Din păcate accidentările şi lotul pe care l-am avut la dispoziţie nu mi-au permis să trimit în teren cei mai buni jucători. În a doua repriză am fost obligat să joc cu doi mijlocaşi pe post de fundaşi. Din păcate un am ştiut să fructificăm avantajul pe care l-am avut, dar până la urmă ocupăm în acest final de tur un loc 3 meritat", a adăugat antrenorul celor de la FC Vaslui.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite