Încă o victorie importantă pentru Academia Hagi 1998 la Mundialito

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Academia Hagi 1998 a repurtat, marţi, o victorie importantă în lupta pe care o dă pentru calificarea în optimile de finală ale turneului internaţional Mundialito, competiţie ce se desfăşoară în această perioadă în Portugalia, în localitatea Vila Real de Santo Antonio.

Jucătorii pregătiţi de Marius Codescu, supervizaţi de pe margine de Gheorghe Hagi, au întâlnit în această dimineaţă pe localnicii de la FC Sao Luis Faro, de care au dispus cu 4-0. La pauză scorul a fost 1-0, unicul gol al primei părţi fiind înscris de Nicuşor Cârnaţ. Acelaşi Cârnaţ a punctat după reluare pentru 2-0, pentru ca mai apoi să dea pasa decisivă la golul al treilea reuşit de Ianis Hagi. Tabela a fost închisă de Bogdan Anghel, care a reluat în plasă o minge respinsă în primă instanţă de portarul portughez: Academia Hagi - FC Sao Luis Faro 4-0.
În sesiunea de după-amiază formaţia constănţeană nu a jucat şi a câştigat cu 3-0 prin neprezentare, în faţa australienilor de la Bondi United. Miercuri, de la ora 12.15, Academia Hagi va susţine meciul decisiv pentru prezenţa în optimi contra portughezilor de la Nacional Madeira.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite