AUDIO / Piţurcă: „Am fost înregistrat de unul dintre fani la comanda lui Mititelu!. N-am făcut niciun blat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O înregistrare audio de 98 de minute în care Victor Piţurcă vorbeşte despre îndepărtarea lui Adrian Mititelu de la Universitatea Craiova şi despre proiectul "noua Ştiinţa" a fost postată pe site-ul jocmurdar.biz.ly.

"Din ce am auzit, probabil că m-a înregistrat unul din fani la o întâlnire regizată de Adrian Mititelu, care vrea să arunce cu noroi. Ce am văzut eu, vrea să scoată în evidenţă faptul că am retrogradat eu Universitatea Craiova. S-a înţeles că am vrut eu să fac blat cu Oţelul? Nu, am vrut să scot în evidenţă că n-a fost nimic murdar la meciul cu Oţelul, n-are nicio relevanţă.

Ascultă aici discuţia dintre Victor Piţurcă şi fanii olteni

Eu am vrut doar să le spun adevărul suporterilor, că ei ziceau că Mititelu a aranjat meciuri. Eu am fost corect, din ce ştiu eu, Mititelu n-a aranjat niciodată un meci. M-a rugat el la un moment dat să vorbesc cu cineva, dar nu fac eu lucruri de genul ăsta. Apare asta pe înregistrare?", a declarat Victor Piţurcă la Sport.ro.

"Dacă suporterii s-au comportat de genul ăsta eu mă retrag. Am făcut mare greşeală că am stat la palavre cu membrii galeriei. Am vrut să pun umărul la formarea unei noi echipe a Craiovei. Eu nu mă mai implic. Dacă autorităţile vor pleca o nou echipă voi veni alături de ele. Nu mă voi mai întâlni cu suporterii".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite