Piţurcă: "Era clar că Ştiinţa nu va lua licenţa. Mititelu nu are ce căuta în fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner a anticipat că Universitatea Craiova nu va lua licenţa şi a lansat noi atacuri la adresa lui Mititelu

"Totul era doar un joc de prost gust din partea lui Mititelu, era clar că Universitatea nu va primi licenţa pentru sezonul viitor. Acum aflu şi că Adrian Mititelu va fi declarat persona non grata de către LPF, o decizie care mi se pare normală. El loveşte în toată lumea şi e clar că nu are ce căuta în această lume. După cum ştiţi, pentru tot ce i se întâmplă rău, e de vină altcineva, niciodată el.

Un om paranoic precum acesta nu are ce căuta în fotbal şi numai lui Mititelu ar trebui să i se aplice această interdicţie. Din cauza patronilor fuge lumea de stadioane şi tot din cauza lor fotbalul românesc a decăzut atât de mult.

Mititelu începuse să comploteze împotriva mea după doar o lună e cân preluasem echipa, probabil pentru că terminasem destul de repede banii pe care îi adusesem. La Craiova se lucrează după ureche. Ca să faci o echipă puternică trebuie să ai continuitate, cel puţin 4 ani", a spus Victor Piţurcă la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite