Piţurcă: "De cînd sînt eu vinovat pentru situaţia Universităţii? Dacă nu dădeam bani se desfiinţa clubul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă, fostul antrenor al Universităţii Craiova a comentat acuzele care i-au fost aduse de Adrian Mititelu

"Asta e de competenţa comisiilor federale să judece. Toate acuzele astea trebuiau găsite de Mititelu, cu asta se ocupă. Tot ceea ce a făcut în viaţa lui a făcut pe chestii de genul acesta. El nu a reuşit nimic în viaţa lui. A escrocat nişte oameni, a luat nişte bani şi a ajuns patronul Universităţii.

Vedeţi unde a ajuns acest club de cînd a preluat el echipa! Acum se apre că eu sînt de vină pentru tot. De cînd trebuia să aduc eu bani de acasă pentru jucători? El nu are niciun contract care să demonstreze că eu trebuia să împrumut clubul. Doar am dat bani de la mine, fără niciun document.

Dacă eu nu alocam bani în anumite momente, activitatea la club nu mai putea fi continuate. Cînd am venit eu la echipă nu avea niciun leu. Îşi făcea viaţa din banii de după fiecare meciuri. Nici nu ştiţi de cîte ori i-am trimis bani pentru că se plîngea că nu mai are nimic. El tot încearcă să ducă acest caz pe codul muncii, undeva pe la tribunale, dar acest lucru pot să-l fac numai eu. După ce comisiile federale vor da verdictul, atunci vom vedea ce va fi. Nu mă interesează ce debitează acest om. Poate să mai facă 500 de pagini, să vedem cu ce-l ajută.

În contractul meu scrie clar că sînt antrenor de fotbal profesionist, cu atribuţii de manager general. De asemenea, scrie că programul de muncă este făcut de salariat, nu de angajator", a explicat Victor Piţurcă la GSPTV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite