Piţurcă a schimbat jumătate de echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tătăruşanu, Emeghara, Cr.Tănase, Nicoliţă şi Bogdan Stancu sunt singurii jucători din echipa de anul trecut pe care Victor Piţurcă va miza în continuare.

Primul meci pentru Piţurcă, prima victorie. „Roş-albaştrii" au trecut de U Cluj, scor 2-1, într-un meci jucat la Alba Iulia. Pentru gazde a deschis scorul Claudiu Niculescu, din penalty, pentru ca Dorel Stoica şi Bogdan Stancu să întoarcă soarta meciului. Victor Piţurcă a schimbat din temelii echipa de anul trecut. Tătăruşanu, Emeghara, Cr.Tănase, Bogdan Stancu şi Nicoliţă
sunt singurii jucători din echipa de anul trecut pe care Piţi va miza şi în noul sezon competiţional. De altfel, primii patru s-au aflat pe teren atât la jocul de ieri cât şi la victoria din ultima etapă a sezonului trecut, cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-0. În jocul cu Universitatea Cluj, noul antrenor al Stelei a trimis pe teren nu mai puţin de şase fotbalişti transferaţi în această vară: Abrudan, Geraldo, Latovlevici, Dorel Stoica, Raduţ şi Păcurar. Mai mult, bucureştenii au avut în teren nu mai puţin de nouă jucători români, nigerianul Emeghara şi portughezul Geraldo fiind străinii lui Piţurcă la meciul cu U Cluj. Prin comparaţie, la jocul cu Internaţional Curtea de Argeş, Mihai Stoichiţă a avut în teren cinci străini, Emeghara, Parpas, Jelev, Toja şi Arman Karamyan.

Şi jucătorii simt schimbarea
Mutările opetrate de Victor Piţurcă au fost primite pozotiev ataât de jucători cât şi de conducători. „Se observă o schimbare în bine. Steaua se apropie ca joc de ceea ce este în fotbalul mare", a afirmat Emric Ienei, preşedintele Stelei. El a fost completat de Cristi Tănase, unul dintre cei mai buni jucători ai partidei de ieri. „Am dominat tot meciul. Am jucat împotriva unor jucători foarte valoroşi: Niculescu, Boştină. Pot să spun că este o schimbare la Steaua. Suntem o echipă în devenire. Este abia prima etapă şi mai avem de muncit până la sfârşit", a spus mijlocaşul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite