Suporterii Stelei nu cred în venirea lui Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii din Ghencea sunt de părere că Gigi Becali a rămas fără bani şi spun că Mihai Stoichiţă va conduce echipa şi în noul sezon

Gigi Becali susţine sus şi tare că a rezolvat problema bugetului pentru noul sezon, astfel că oficializarea numirii lui Victor Piţurcă pe banca Stelei se va face în câteva zile. „Săptămâna asta trebuie să primesc două milioane de euro de la Dumitru Bucşaru. Dacă vă uitaţi pe declaraţia de avere o să vedeţi că am de primit 50 de milioane de euro, plus că am bani şi prin străinătate. Cred că va veni Piţurcă. O să vină, ce răspuns să-mi mai dea? Probabil că prezentarea lui va fi când se reuneşte echipa, adică într-o săptămână. Mi-a zis că în patru ani îmi scoate toţi banii pe care i-am investit la Steaua. De aia îl iau pe Piţurcă. Dacă ai echipă şi n-ai antrenor, e degeaba", a spus patronul Stelei. „Roş-albaştrii" au programată reunirea pe 11 iunie, aşa cum a fost ea stabilită de Mihai Stoichiţă. În ciuda acestor declaraţii optimiste, fanii din Ghencea nu cred că Victor Piţurcă va fi noul antrenor al echipei. Pe site-ul oficial al suporterilor, aceştia au scris că Mihai Stoichiţă îi va conduce pe „roş-albaştrii" şi în noul sezon. „Pun pariu că rămâne Stoichiţă....Becali nu mai are bani, cam aşa pare..", a scris „tyn liege". Acesta a fost completat şi de „astristul", care a notat şi el că : „noul antrenor va fi acelaşi Limbbi".

Steaua se judecă cu MApN
MApN a informat clubul Steaua că se va adresa justiţiei privind datoriile pe care le are, însă Gigi Becali anunţă că până la soluţionarea cazului „roş-albaştrii" vor juca în Ghencea. „De ce să nu joace Steaua pe Ghencea? Am luat licenţa şi pentru Buzău ca să o luăm, dar acolo eu am investit foarte mulţi bani. Am înţeles că ne-au trimis o notificare că se vor adresa justiţiei. Să se adrese justiţiei, să vedem ce spune judecătorul", a afirmat patronul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite