Piţurcă, în război cu patronul Craiovei:" Mititelu de ocupă cu tâlhării! Toţi jucătorii vor să plece!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Victor Piţurcă a lansat din nou un atac dur la adresa finanţatorului Craiovei, Adrian Mititelu.

"Nu am eu nicio dezlegare a jucatorilor de la Craiova. Ceea ce a prezentat Adrian Mititelu este un acord de încetare a raporturilor contractuale, dar eu nu am semnat absolut nimic. Cred că el a făcut tâlhării de genul asta dinainte. Îi este caracteristic", a spus Piţurcă la gsptv.

Cele mai importante declaraţii ale lui Victor Piţurcă

"El escrochează pe toată lumea. El e destept şi toţi cei care au fost la Craiova au fost idioţi, tâmpiţi şi de rea credinţă!"

"Mititelu crede că jucătorii sunt sclavii lui".

"Habar nu am cu cine au plecat din cantonamentul de la Govora Găman şi Bărboianu. Să presupunem că au plecat cu Neagoe, care e problema?"

"Cei doi jucători nu mai au contract cu Universitatea Craiova din momentul în care a apărut acel act de încetare a contractului de munca. Dacă jucătorii îşi depun la Ligă actele, ei devin fără probleme liberi!"

"Toţi jucătorii de la Craiova îşi doresc să plece de acolo. Fac antrenamente pe un teren cu raţe şi gâşte, fără bani, fără salarii".

"Eu nu vreau clubul. Nici dacă mi-l dă gratis nu-l vreau"!

"Mititelu a devenit gelos când a văzut că pe mine mă aplaudau 20.000 de oameni. El era numărul unu, el făcea echipa, el băga jucătorii în teren."

"Mititelu mi-a zis că el l-aobligat pe Nicolo Napoli să-l bage pe Găman în teren".

"Mă sună trei sferturi din jucătorii acestei echipe. Ei îmi cer sfatul, eu încerc să fiu cât mai corect în a le da un sfat bun".

"Pe Găman şi Bărboianu îi sftăuiesc să plece imediat de la Craiova. Să nu mai stea nicio secundă"!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite