Vasluienii cred în minuni. Zotincă:"E greu să batem Lazio, dar nu imposibil!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fc vaslui
fc vaslui

Antrenorul secund al echipei FC Vaslui, Dorin Zotincă, a declarat la Roma că fotbaliştii pregătiţi de Viorel Hizo vor avea o misiune grea împotriva formaţiei Lazio, dar susţine că nu este exclus ca românii să plece cu o victorie din Italia.

"Lazio este o echipă foarte puternică, cu jucători buni, de aceea ne aşteaptă un meci foarte greu. Trebuie să dăm 200 la sută pentru a obţine un rezultat bun şi să punem probleme serioase pentru a putea învinge. Vom avea o misiune foarte grea însă nimic nu este imposibil. Au şi puncte slabe pe care încercăm să le speculăm", a spus Zotincă.

"Pentru noi avantajul este că avem omogenitatea grupului. Sperăm să trecem de tracul de început de meci. Wesley, Sânmărtean şi Adailton sunt jucătorii care pot face diferenţa în orice moment pe orice stadion", a mai spus el.

"La Lazio orice rezervă este cel puţin la nivelul oricărui jucător al Vasluiului şi nu cred că este o lipsă de respect fotbalistic faptul că vor juca cu rezervele", a explicat Zotincă.

FC Vaslui va debuta în grupele Ligii Europa în deplasare, împotriva echipei Lazio Roma, meciul din grupa D fiind programat joi, la ora 20.00. Cele două formaţii se vor întâlni şi la 1 decembrie, în Romania, de la ora 22.05.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite