Craiova: FRF şi LPF au interzis Universităţii să joace la Severin! Vezi aici motivele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Universitatea Craiova a primit astăzi o nouă lovitură, federaţia interzicând oltenilor să organizeze meciul din etapa a 19-a cu Gaz Metan Mediaş la Severin.

"FC Universitatea Craiova anunţă că nu are posibilitatea să organizeze meciul cu Gaz Metan Mediaş, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, de sâmbătă, 27 februarie 2010", se arată într-un comunicat al clubului olten.

Clubul spune şi motivele pentru care disputarea meciului cu Gaz Metan Mediaş nu este posibil.

1. Forurile fotbalistice din Romania, FRF şi LPF, ne-au comunicat, oficial, în această dimineaţă, că partida nu poate avea loc la Severin deoarece, după cum susţin acestea, disputarea jocului în localitatea Severin contravine prevederilor regulamentare în vigoare, deşi iniţial am avut acordul scris pentru disputarea meciului în localitatea mai sus menţionată.

2. Nu putem să organizăm meciul pe stadionul “Ion Oblemenco”, din Craiova, deoarece, neavând un contract în termen valabil pentru deţinerea imobilului, conform regulamentului, indiferent de scorul înregistrat pe teren, pierdem meciul cu 3-0 la o simplă contestaţie a oricărui terţ interesat.

"În aceste conditii, ne este imposibilă organizarea meciului de sâmbătă, cu Gaz Metan Mediaş.Din datele pe care le deţinem, se pare că băieţii răi au reuşit să facă ceea ce şi-au propus", se arată în încheierea comunicatului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite