Craiova: Dina: „A venit timpul unei victorii la Dinamo!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Universităţii Craiova, Mihai Dina, crede că echipa îşi va reveni şi va urca în clasament dacă va reuşi un joc bun cu Dinamo şi va obţine un rezultat pozitiv.

„Este o conjunctură nefericită poziţia actuală, ne vom reveni cât mai rapid şi, cu încrederea dată de câteva rezultate, vom fi pe un loc sigur. Au venit câţiva jucători de valoare, în special Iliev, este un jucător deosebit şi avem o echipă puternică“, a spus Dina pe site-ul oficial al clubului.

Dina crede că a venit timpul unei victorii în Ştefan cel Mare, după ce în urmă cu două sezoane Ştiinţa a scăpat printre degete cele trei puncte, după ce a condus cu 3-0 la pauză, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 4-4.

Acum doi ani am condus cu 3-0 în Ştefan cel Mare şi am luat doar un punct. Atunci am marcat şi eu dintr-o pasă de senzaţie a lui Florin. Acum un an am dominat, eu am ratat câteva ocazii şi am pierdut nemeritat. Cred că anul acesta a venit timpul victoriei, mai ales că nu am mai câştigat de mulţi ani la Dinamo. Nici un egal nu ar fi rău, acum orice punct este important, dar cred că putem câştiga. Mă simt în formă, sper să joc şi chiar să marchez", a mai spus Mihai Dina.

Acesta aşteaptă mai multă înţelegere din partea suporterilor pentru el. „Uneori cred că unii suporteri au fost nedrepţi cu mine, iar atunci când auzi mereu înjurături sau apostrofări, nu îţi mai iese jocul deloc, chiar dacă eu m-am străduit să ignor cuvintele grele. Sper să fie mai îngăduitori, mai toleranţi cu toţi jucătorii“, a încheiat Dina, mulţumit că antrenorul Mark Wotte a oferit tuturor jucătorilor şanse egale pentru a arăta ce pot.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite