Craiova: Ţălnar se teme de fraţii Costea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul cu Universitatea Craiova de duminică este privit cu toată seriozitatea de dinamovişti, care ştiu care sunt punctele forte ale oltenilor.

Deşi se declară optimist, antrenorul „câinilor roşii“, Cornel Ţălnar, le cere elevilor săi atenţie maximă la fraţii Costea, temându-se de forţa de atac a celor doi.

„Avem un lot competitiv, poate ne-ar mai fi trebuit un fundaş central, dar sper că aceia care au rămas îl vor face uitat pe Tamaş. Încă facem eforturi pentru aducerea lui David Lopes, dar nu ştiu dacă se va putea. Zivny poate fi o soluţie, dar acum s-a accidentat şi trebuie să stea trei zile pe margine. Fraţii Costea sunt pericolul numărul 1 de la Craiova, joacă bine şi marchează des. Sperăm totuşi să fim noi cei care vor conduce ostilităţile“, susţine Ţălnar.

Sperăm ca terenul să-şi revină până la meciul cu Craiova. Va fi foarte greu, dar cred în mobilizarea băieţilor. Cu Craiova am avut mereu câştig de cauză, sperăm şi de data asta la cele trei puncte“, a mai spus tehnicianul dinamovist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite