Doar 9 jucători mai sunt la Urziceni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Felix Grigore, oficialul echipei Unirea Urziceni a declarat că în acest moment gruparea ialomițeană mai are doar 9 jucători, dar că așteaptă ca lotul să crească la 25-26, cu întăriri de la Steaua, Dinamo și Timișoara.

"Nouă jucatori au ramas la Unirea! Steaua, Dinamo și Timișoara au trimis jucători! Vom avea un lot de 25-26 de jucători. Unirea va exista și de la anul. Acum să vedem și ce performanțe vor exista", a spus Grigore la sport.ro.

Oficialul ialomițean a declarat că deocamdată Brandan e aștepta la antrenamentul Urziceniului. "Astăzi e așteptat la antrenamentul Urziceniului. Steaua a confirmat că transferul e gata 99 la sută, rămâne ca jucătorul să mai confirme acel 1 la sută. Brandan își va face datoria la orice club, așa cum a făcut-o și la Urziceni", a mai spus Grigore.

Timișorenii, în schimb neagă că ar contribui cu jucători la resuscitarea Unirii. "Nu vrem să facem parte din acest hibrid! Nu trimitem jucători la Urziceni", a declarat Daniel Stanciu la același post de televiziune.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite