EXCLUSIV! Uhrin jr. după ce TAS a anunţat că nu analizează până în septembrie cazul Timişoarei:" Este o situaţie foarte gravă. Nu ştiu ce se va întâmpla cu noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii sunt şocaţi după ce oficialii de la TAS au publicat pe site-ul oficial cazurile pe care le vor judeca până la mijlocul lui septembrie, iar Poli nu s-a regăsit printre ele.

Aflat în cantonament în Austria, antrenorul Duşan Uhrin jr. a aflat de la Adevărul despre anunţul celor de la TAS.

"Serios? Nu vor judeca? Atunci nu ştiu ce ne rămâne de făcut. Probabil trebuie să aşteptăm decizia Federaţiei Române", a fost prima reacţie a antrenorului ceh, după ce a aflat de la Adevărul ceea ce au stabilit cei de la TAS.

Uhrin jr. a mărturisit că nu ştia nici că şefii echipei nu au depus dosarul pentru licenţiere în Liga a doua şi că este foarte probabil ca echipa să fie retrogradată în Liga a treia.

"Este o situaţie foarte gravă. Nu ştiu ce se va întâmpla...Singurul lucru pe care îl mai avem de făcut este să aşteptăm. Pe noi nu ne-a anunţat nimeni nimic. Jucătorii se pregătesc normal, dar, într-o oarecare măsură este şi normal să fie afectaţi de ce se întâmplă", a mai precizat Uhrin jr. în exclusivitate pentru Adevărul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite