Josh Tudela, un yankeu în curtea Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josh Tudela a jucat pentru echipa L.A. Galaxy
Josh Tudela a jucat pentru echipa L.A. Galaxy

Steaua este din ce în ce mai activă pe piaţa transferurilor. După ce ieri atacantul Hristo Iovov a devenit stelist cu acte în regulă, semând un contract până în vară, roş-albaştrii sunt gata să facă o mutare surprinzătoare şi să transfere primul jucător american din istoria Ligii I. Fotbalistul vizat este Josh Tudela, mijlocaş care a jucat până în acestă iarnă la Los Angeles Galaxy, echipă la care a fost coleg cu celebru

În vârstă de 25 de ani, Tudela nu s-a remarcat prin nimic special în cariera sa jucând doar la echipe americane obscure precum West Michigan Edge, Fort Wayne Fever sau Kalamazoo Kingdom. Nici la L.A. Galaxy, echipă care l-a transferat în 2007, nu prea a avut mare succes, fiind împrumutat, la început, la formaţia California Victory.

Deşi este mijlocaş ofensiv, Tudela nu a reuşit să marcheze niciun gol în aproape un an şi jumătate. Fotbalistul a confirmat, pentru gsp.ro, că va negocia cu Steaua. El va sosi astăzi la Bucureşti şi se va alătura lotului stelist.

În stilu-i carateristic, patronul Gigi Becali nu ştie mai nimic despre jucătorul pe care ar urma să-l transfere. „Nu i-am reţinut numele, dar este un mijlocaş american despre care am auzit că se înţelege bine cu Beckham pe teren”.

Tudela va fi testat de antrenorul Mihai Stoichiţă în stagiul de pregătire din Turcia, urmând ca antrenorul să se decidă dacă îl va păstra în lot pe american. Fotbaliştii care activează în Major League Soccer îşi caută echipe, în special în Europa, unde să activeze în următoarele luni, pentru a se menţine în formă până în vară, când începe un nou sezon în liga profesionistă americană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite