Trică: "Pancu şi Petre sunt mai lenţi ca elefanţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trică joacă la Universitatea Craiova din această vară
Trică joacă la Universitatea Craiova din această vară

Într-un interviu acordat ziarului sportiv bulgar ''Meridian match'', fotbalistul român Eugen Trică a afirmat că Daniel Pancu şi Florentin Petre, noile achiziţii ale formaţiei ŢSKA Sofia, sunt ''lenţi ca nişte elefanţi''.

''Pancu şi Petre sunt lenţi ca nişte elefanţi. Nu mai pot alerga şi nu pot ajuta pe ŢSKA'', a declarat Trică pentru ''Meridian match'', citat de Agerpres. ''Pancu şi Petre sunt jucători buni pentru echipe ca Belasica, Vihren şi Rilski sportist, echipe de liga a doua bulgară'', a adăugat Trică, fost echipier la ŢSKA. Trică este de părere că ŢSKA nu va fi niciodată campioană cu astfel de jucători, care nu mai pot alerga pe teren.

Trică a dezvăluit că nu a dorit să revină la ŢSKA Sofia deoarece vrea să se dedice unei cariere de antrenor din vară. Mijlocaşul oltean a mai spus că mediază un posibil transfer al bulgarului Iordan Todorov, de la ŢSKA Sofia la Universitatea Craiova.

Contactat de Adevarul, Eugen Trică, a mărturisit că "Pancu şi Petre sunt prietenii lui cei mai buni, iar ziariştii bulgari iau gluma în serios".

Trică (33 ani) s-a transferat la începutul sezonului actual de la CFR Cluj la Universitatea Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite