Toja: "Dayro nu a suportat presiunea din România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toja (dreapta) a rămas fără un prieten
Toja (dreapta) a rămas fără un prieten

Juan Carlos Toja, mijlocaşul ofensiv al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, a spus că doreşte, în această ediţie de campionat 2009-2010, să cucerească titlu cu formaţia sa.

Lotul echipei de fotbal Steaua Bucureşti s-a prezentat în această dimineaţă la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, pentru vizita medicală.

Ovidiu Petre, care are vizita medicală valabilă, nu a mai venit la INMS, iar singurul care a întârziat a fost Sorin Ghionea.

Antrenorul Mihai Stoichiţă a venit şi el, şchiopătând, la INMS, la ora 9,36.
Singurul jucător care a făcut declaraţii jurnaliştilor a fost mijlocaşul columbian Juan Carlos Toja.

''Vreau să obţinem titlul de campioană. Steaua Bucureşti are prima şansă la cucerirea titlului. Alte şanse mai au echipele Rapid, Dinamo şi Unirea Urziceni'', a spus fotbalistul columbian.

În continuare, el a precizat: ''Este frig, îmi revin cu greu. Am petrecut o vacanţă frumoasă cu familia, de sărbători. Ne-am distrat. Sperăm să facem o pregătire bună şi să obţinem rezultatele pe care le aşteaptă toată lumea de la noi''.

Întrebat care este situaţia lui Dayro Moreno, Toha a spus: ''Pentru Dayro este o perioadă grea. În România se joacă sub mare presiune. Este presiune pentru rezultate, din partea presei şi a publicului. Dar, este şi o mare provocare să joci pentru o echipă de asemenea calibru cum este Steaua Bucureşti''.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite