Timişoara şi-a mai tras un sârb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Popovici este un fundaş de 24 de ani.

Fundaşul central sârb Igor Popovici a semnat un contract cu FC Timişoara, după cum informează site-ul oficial al clubului.


Popovici este al doilea transfer al timişorenilor, după alt fundaş sârb, Dusko Dukic (24 ani), adus de la Hajduk Kula pentru a acoperi flancul drept.

Igor Popovici (născut la 10 august 1983) a declarat că este fericit că a semnat cu un club ''important, care joacă în cupele europene. FC Timişoara este o formaţie cunoscută, cu fani extraordinari. Abia aştept să încep antrenamentele şi munca la noua mea echipă".

Fundaşul sârb a jucat ultima dată la Spartak Zlatibor Voda, din prima ligă sârbă, grupare la care, în ultimii doi ani, a evoluat în 52 de meciuri, marcând şi patru goluri. A mai trecut pe la Smederevo (2005-06), Vozdovac (2006-07), Vasas şi Siofok (Ungaria, 2007-08).

FC Timişoara are şi un antrenor sârb din această vară, Vladimir Petrovici.

Reunirea echipei este programată pentru data de 17 iunie, la stadionul "Dan Păltinişanu", urmată de două cantonamente, între 21 şi 30 iunie la Maribor (Slovenia), iar între 5 şi 16 iulie la Flachau (Austria)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite