Biletele pentru derby-ul "Poli" Timişoara - CFR Cluj se vând de vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii au jucat un singur meci de pe tern propriu din acest retur în week-end. Tichetele de intrare pentru derby-ul etapei următoare, programat luni, vor fi puse în vânzare vineri dimineaţa.

Interesele celor care deţin drepturile de televizare sau programarea unor etape intermediare au făcut ca suporterii alb-violeţi să nu-şi poată vedea favoriţii pe "Dan Păltinişanu" sâmbăta sau duminica, cu o singură excepţie - partida cu Unirea Urziceni. Primul meci de pe teren propriu al returlui, cu Poli Iaşi, a fost într-o vineri, cu Alba Iulia s-a jucat într-o joi, cu Vaslui luni, iar cu Inter Curtea de Argeş - miercuri. În plus, "Poli" a jucat şi în câteva deplasări în zile lucrătoare, lucru care le-a creat dificultăţi suporterilor care doreau să facă deplasarea.

În continuarea acestei tradiţii iritante pentru microbiştii timişoreni, partida cu CFR Cluj este programată luni, de la ora 20:30. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu ora 10, vineri dimineaţa, iar preţurile au rămas neschimbate: 5 lei la peluzele nord şi sud, 10 lei la tribunele I şi II, 25 de lei la tribuna 0 şi 150 de lei la loje. Locurile unde pot fi găsite tichetele sunt de asemenea cele cunoscute: de lângă clădirea Operei, în centrul oraşului, de lângă centrul comercial Bega, din faţa Iulius Mall (lângă scările rulante), de la casieriile special amenajate de la stadionul "Dan Păltinişanu".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite