Răzvan Lucescu: „Polonezii au o mentalitate sănătoasă, nu vor renunţa la luptă" GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Rapidului a declarat miercuri că este sigur că echipa sa se va simţi foarte bine la Timişoara şi că adversarul din Liga Europa, Slask Wroclaw, nu trebuie privit de sus, chair dacă românii s-au impus în tur cu 3-1.

Acesta speră, totuşi, că alb-vişinii vor putea juca în curând pe propriul teren. „Chiar dacă nu suntem în Giuleşti, chiar dacă nu vor fi mulţi spectatori, noi am venit aici cu sufletele deschise, ştiind că Timişoara este un oraş care ne-a primit întotdeauna foarte bine. Avem condiţii foarte bune, am venit de aseară în ideea de a nu face deplasarea cu o zi înaintea meciului, este importantă starea noastră de prospeţime, pentru că ne aşteaptă un meci dificil. Am veni cu plăcere să jucăm aici şi mai departe, dar totuşi, acasă este acasă, ai altă stare, altă linişte", a spus Răzvan Lucescu.

Antrenorul îndeamnă la prudenţă, în ciuda victoriei la două goluri diferenţă în tur. „Chiar dacă foarte mulţi oameni spun din afara fotbalului spun că rezultatul din deplasare ne asigură calificarea, cei din lumea fotbalului ştiu foarte bine că este un meci retur în care adversarii îşi propun să întoarcă rezultatul, ţinând cont de faptul că nu au nimic de pierdut. Un avertisment pentru noi este faptul că Slask a reuşit două victorii consecutive în deplasare. Polonezii au o mentalitate foarte sănătoasă, nu vor renunţa niciodată şi de aceea noi va trebui să depunem un efort pentru a obţine calificarea, să fim perfecţi", a declarat Lucescu Jr.

Click pe poze pentru imagini de la antrenamentul oficial al Rapidului!

image

Tehnicianul a comentat şi informaţiile apărute într-un cotidian de sport, care spunea că antrenorul ar putea părăsi echipa odată cu Dinu Gheorghe. „Foarte categoric spun nu, nu este adevărat, cred că este un interes din exterior să se destabilizeze o echipă care se află într-un proces de formare, pe un drum foarte bun", a fost reacţia lui Răzvan Lucescu. „I-am spus şi domnului Copos, eu am nevoie de un om care să fie în totalitate lângă echipă, pentru că interesul nostru este comun. Dânsul este proprietarul, Dinu Gheorghe este preşedintele, eu sunt antrenorul, dar toţi avem aceleaşi interese, să avem cele mai bune condiţii, iar echipa să învingă", a mai spus antrenorul.

Acesta şi-a spus părerea şi despre şansele echipelor din Liga 1 care joacă joi în Liga Europa. „Toate echipele româneşti au şanse să meargă mai departe, dar toate vor avea meciuri grele, de mare luptă. Pentru cele care au pierdut e clar, trebuie să atace, să dea gol, să fie foarte bine organizaţi, pentru că orice greşeală îi poate costa. Şi cei care au câştigat trebuie să fie atenţi. Steaua are un meci greu la Sofia în faţa unei echipe periculoase. Vasluiul va avea un meci dificil în faţa unei echipe foarte bine pregătite fizic. Însă toate se pot califica", a încheiat Răzvan Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite