Daniel Stanciu despre situaţia rivalilor de la Galaţi:"Dorinel să nu uite că mai are de jucat meciul cu Pandurii"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul sportiv al celor de la Timişoara, Daniel Stanciu, este sigur că Oţelul va fi obligată de cei de la TAS să joace meciul cu Pandurii Târgu Jiu, partida pe care au câştigat-o la "masa verde" cu 3-0, din cauza unor probleme ale clubului patronat de Marin Condescu.

Bănăţenii ştiu una şi bună: Oţelul, liderul la zi al campionatului, va trebui să dispute partida cu Pandurii, joc pe care l-au câştigat cu 3-0.

"Am văzut că Dorinel Munteanu spune că se află la 180 de minute de titlul de campion. Eu îi spun să mai adauge 90 plus 3 minute de prelungiri, pentru că vor fi nevoiţi să joace şi meciul cu Pandurii în urma deciziei TAS", a spus managerul sportiv al echipei de pe Bega, Daniel Stanciu.

Referitor la meciul direct cu Oţelul, Stanciu a comentat.

"Mă aştept la orice în meciul direct, mai ales că vor avea o presiune enormă pe umeri, deci cred că vor face tot ce le stă în putinţă să câştige partida. Oţelul este doar teoretic o formaţie săracă, dar au fonduri importante în spate. Noi vom demonstra în meciul direct că suntem mai buni decât Oţelul", a comentat Stanciu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite