Au apărut bilete contrafăcute pentru meciul “Poli”-Manchester City, din Liga Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii clubului timişorean averizează că au apărut deja bilete false pentru partida de joi, de pe stadionul „Dan Păltinişanu”, din Liga Europa. Cei care vor încerca să intre cu aceste bilete riscă să fie acuzaţi de uz de fals.

Responsabilii clubului “Poli” au transmis superterilor să nu cumpere bilete pentru meciul cu Manchester City decât din locurile autorizate, pentru că au apărut deja tichete contrafăcute. “Atenţionăm persoanele care au cumpărat astfel de tichete că nu vor avea acces pe stadion, riscând să intre sub incidenţa legilor penale, pentru fals şi uz de fals.

FC Timişoara va lua toate măsurile de control şi supracontrol în ziua partidei, împreună cu organele abilitate, sesizate deja în această speţă, pentru a opri pătrunderea pe stadion cu bilete false şi tragerea la răspundere a celor care se vor dovedi vinovaţi”, spune Levente Balint, ofiţerul de presă al clubului timişorean.

Bilete pentru meciul din Anglia

Începând de ieri, la stadionul “Dan Păltinişanu”, la sala de lângă vestiare, se vând bilete pentru meciul-retur dintre Manchester City şi “Poli”, din 26 august. Un tichet pentru partida din Anglia costă 15 lire sterline. Cumpărătorii trebuie să aibă asupra lor lire sterline! Pe de altă parte, suporterii care doresc să plece Manchester, pot să călătorească alături de echipă, într-o cursă charter, contra sumei de 600 de euro!Pachetul conţine: călătorie dus-întors cu avionul, catering în avion, cazare în cameră dublă la hotelul Ramada Jarvis Piccaddilly, transfer autocar aeroport-hotel-stadion-aeroport. Plecarea este programată miercuri, 25 august, ora 10,00, iar întoarcerea imediat după meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite