Iancu: „Caracterul lui Contra a fost decisiv în alegerea sa pentru postul de antrenor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul de la Poli Timişoara a dezvăluit amănunte din discuţiile care au avut ca finalitate numirea lui Cosmin Contra ca antrenor al echipei alb-violete. Marian Iancu a vrut ca în conducerea echipei să fie cât mai mulţi bănăţeni.

Conducătorul clubului a fost cel care a insistat pentru numirea lui „Guriţă”, deşi au fost propuse şi alte variante. „Au fost discuţii între mine, Stanciu şi Chivorchian. Le-am cerut părerea, mi-au dat variantele lor. Le-am explicat că a venit momentul ca toată lumea să simtă că e şi echipa lor. Cum să nu fie bucuroşi când pe bancă sunt Contra, Rotariu şi Velcea, iar căpitan e Dan Alexa. Este o echipă alb-violetă cu adevărat”, a spus Marian Iancu la sport.ro.

Acesta consideră că noul antrenor nu va avea probleme în a-şi impune autoritatea în vestiar. „Angajament, putere de luptă, determinare. Sunt sigur că asta va aduce el la Timişoara. Mai sunt jucători de acest gen care au adus asta echipelor pe care le-au pregătit. Lăcătuş, Viorel Moldovan... Sunt sigur că el a învăţat multe de la toţi antrenorii pe care i-a avut. El a fost un caracter puternic şi ca fotbalist. Diferenţa nu e atât de mare, atunci când caracterul tău este cunoscut şi recunoscut. E un tip puternic şi acesta a fost argumentul care ne-a dat siguranţa că el va domina rapid vestiarul”, este de părere finanţatorul.

„O să îi fie foarte greu lui Contra la Timişoara, de unde şi obiectivul pe care i l-am trasat: să câştige maxim din ce ne e permis să câştigăm. Dar poate el va primi un respect mai mare decât Hagi sau Olăroiu. Aici mă refel la intervenţiile din partea 'umbrelor'”, a mai spus Marian Iancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite